Profi megoldások állatkerti alkalmazásokhoz

Állatkertje van és szeretne egy egyedi, igényes mobil alkalmazást? Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyen jellegű fejlesztések terén, innovatív megoldásokkal Önnek is segítünk lépést tartani a látogatói elvárásokkal.
Letöltés Android-ra

Letöltés IOS-re

Innovatív megoldások

Kihozzuk alkalmazásából a maximumot!

 

Interaktív térkép

Az alkalmazásban szereplő térkép az állatkert valós térképe alapján készül nagy felbontásban, így zoomoláskor is éles képet kapunk. Térképünk offline módban is működik, a saját pozíció, és a közelemben lévő állatok kijelzésén kívül az összes funkció használható.

Támogatási lehetőség

Az állatok adatlapjáról indítható „támogatom” képernyőn az állatok etetéséhez, itatásához, vagy orvosi ellátásához járulhatunk hozzá emelt díjas SMS küldésével. A segítséget a közösségi oldalára írt poszttal köszöni meg az állatkert.

Értesítésküldés

Az állatkert illetékese az apphoz készített értesítés küldő központ webes felületén rövid üzeneteket küldhet a felhasználók mindegyikének, vagy csak azoknak, akik éppen az állatkert területén tartózkodnak, így senki nem maradhat le az izgalmas eseményekről.

Funkciók

Tudj meg még többet az állatkerti alkalmazásunkról!

Állat adatlap

Ezen a felületen olyan érdekességeket tudhatunk meg az állatokról, mint például hogy mivel táplálkozik, hogyan szaporodik, vagy milyen fajvédelmi program oltalma alatt áll.

Kép és videó galéria

A galériák segítségével olyan pillanatokban is tanulmányozhatjuk az állatokat, melyek a látogatók számára nem mindig figyelhető meg.

Támogatási lehetőség

Ezen a felületen emelt díjas SMS-sel járulhatunk hozzá az állatok etetéséhez, itatásához, vagy orvosi ellátásához.

Hírek

A hírek menüben az állatkert weboldalán is megjelenő hírek kivonata olvasható. A részletekre kattintva a weboldal ide vonatkozó cikkéhez navigálunk.

Interaktív térkép

A térképen saját pozíciónkon kívül az állatok kifutójának pontos helyét is megtudhatjuk. Az állatokat kategóriánként jeleníthetjük meg a felületen.

Közelben lévő állatok

A térképen ezzel a funkcióval azokat az állatokat jeleníthetjük meg, melyek aktuális pozíciónk közelében vannak.

Általános tudnivalók

Az alkalmazásban olyan alap információk is helyet kaptak, mint a megközelíthetőség, nyitva tartás, jegyárak, vagy az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók.

Programok

Az alkalmazásban a szervezett programokkal kapcsolatos információk is helyet kaptak.

Interaktív térkép

Az offline módban is működő térkép profi minőségét nagy felbontású vektorosan készített grafikával biztosítjuk

 

Állat markerek

Az állatok pozícióját kereséssel, vagy egy állatkategória kiválasztásával jeleníthetjük meg. Egy markerre kattintva az állat adatlapja jelenik meg.

Saját pozícióm

Online állapotban a térképen aktuális tartózkodási helyünk is látható. A „Saját pozíció mutatása” gomb segítségével a térkép oda zoomol, ahol éppen állunk.

Közelben lévő állatok

Ezzel a funkcióval az aktuális tartózkodási helyünk közvetlen közelében lévő állatokat jeleníti meg az alkalmazás.

 

Képernyők

Fedezze fel az alkalmazást az alábbi képernyőkön keresztül!

Támogatási lehetőség

SMS alapú fizetési lehetőség, közösségi megosztással


Az állatok adatlapjáról indítható „támogatom” menüben SMS-sel járulhatunk hozzá az állatkert lakóinak napi etetéséhez, itatásához, vagy orvosi ellátásához. Az adományozók nagylelkűségét egy automatikus Facebook poszttal köszöni meg az állatkert, melyet - hozzájárulás esetén névvel együtt – a hivatalos oldalán is megjelenít. A támogatásról készülő posztot természetesen saját falunkon is megoszthatjuk. Támogatni természetesen nem csak SMS-sel lehet, igény szerint egyedi fizetési módokat is be tudunk építeni az alkalmazásba.

Értesítésküldés

Felhasználók elérése bárhol, bármikor

Az egyik legnagyobb újítás – amivel világviszonylatban sem sok állatkert büszkélkedhet – a mobilalkalmazáshoz fejlesztett értesítés küldő központ. Az állatkert illetékes munkatársa egy webes felületen keresztül rövid üzeneteket juttathat el a felhasználóknak, akik így biztosan nem maradnak le egyetlen izgalmas állatkerti programról vagy eseményről sem (koncert, látványetetés, újszülött állatok). Az üzenetküldésnél kiválasztható, hogy az összes felhasználónak, vagy csak éppen az állatkert területén tartózkodóknak menjen az értesítés, így akik jókor vannak jó helyen, akár különleges állatkerti pillanatokba is betekintést nyerhetnek. Az üzenet azonnal, vagy előre ütemezett módon is kiküldésre kerülhet.

Keressen minket!

Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen minket!